PONUDBA

Stopnice in ograje po meri


Stopnišče je nepogrešljiv ali neizogiben del v skoraj vsaki hiši.

Glede na obliko in velikost prostora se lahko odločate med različnimi modeli izvedb notranjih lesenih stopnišč. V Pohištvu Fon vam nudimo kakovostno in natančno izdelavo stopnic in ograj po meri.

Izbirate lahko med stopnicami in ograjami, katerih temelji so kovinske konstrukcije ali beton, lahko so masivne, furnirane ali zavite ter ravne s podesti. Izdelujemo tudi masivne, enostavne in polne ograje z obliko, ki sovpada z videzom stopnic in obratno. Izdelavo ograj izpeljemo na preprostih, struženih ali kombiniranih sistemih stebrov in držajev.

Galerija | Stopnice in ograje

parallax background

Od ideje do pohištva po vaših merah in okusu

Nudimo svetovanje, načrtovanje, produkcijo, dostavo in montažo pohištva, ograj in oblog za vaš dom, trgovine, pisarne ali druge prostore.

POVPRAŠEVANJE

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.