PONUDBA

O nas


Večletne izkušnje na področju izdelave pohištva po meri.

V podjetju Fon iz Vogelj pri Šenčurju izdelujemo notranjo opremo po naročilu.

Smo podjetje z dolgoletno tradicijo, ki deluje že od leta 1989, vendar hodi v koraku s časom. S sodobno računalniško opremo načrtujemo ter izdelujemo pohištvo in opremo po vaših željah in okusu; od kuhinj, dnevnih sob, spalnic, otroških in mladinskih sob do drugih kosov pohištva za celostno izdelan, dovršen ambient.

Pri izbiri materialov in načrtovanju elementov vam svetujemo ter vam pred izdelavo in montažo izdelkov nudimo tudi 3D-izris izbranih elementov. Tako bo pot do realizacije zamišljenih idej bolj gotova in lažja. Pri delu uporabljamo najrazličnejše in najkakovostnejše materiale – od modernejših do rustikalnih oblik. Nudimo strokovno izmero, načrtovanje, produkcijo, dostavo in tudi montažo naročenih izdelkov.

parallax background

Od ideje do pohištva po vaših merah in okusu

Nudimo svetovanje, načrtovanje, produkcijo, dostavo in montažo pohištva, ograj in oblog za vaš dom, trgovine, pisarne ali druge prostore.

POVPRAŠEVANJE

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.