PONUDBA

Otroške sobe in mladinske sobe po meri


Pri oblikovanju tovrstnih sob v podjetju Pohištvo Fon pozornost usmerjamo v funkcionalnost in varnost prostora ter iščemo ugodne rešitve za začrtane projekte.

Razumeti je treba, da se bodo tovrstne sobe s časoma spreminjale, v začetku in mladosti pa v njih iščemo čar pisane igrivosti, reda in topline.

Odločitev o tem, ali želite živahnost ali umirjenost, je vaša. Pri izdelavi mladinskih sob ponujamo širok spekter barv, materialov in inovativne rešitve. Posteljo lahko združite s predalnikom, stolček pa je lahko hkrati tudi mizica. Nudimo načrtovanje, izdelavo, dostavo in montažo elementov za otroške in mladinske sobe.

Galerija | Otroške sobe in mladinske sobe

parallax background

Od ideje do pohištva po vaših merah in okusu

Nudimo svetovanje, načrtovanje, produkcijo, dostavo in montažo pohištva, ograj in oblog za vaš dom, trgovine, pisarne ali druge prostore.

POVPRAŠEVANJE

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.