PONUDBA

Kuhinje in jedilnice po meri


Izdelujemo kuhinje po naročilu izbranih dimenzij, materialov in oblik, v katerih se boste počutili udobno in domače.

Do podobe, kot ste si jo zamislili, jo v podjetju Pohištvo Fon pripeljemo s trendovskimi idejami ter uporabo kakovostnih materialov in okovja, ki omogoča tiho zapiranje vrat, predalov, omar.

K boljši funkcionalnosti pripomorejo izvlečni vogali, košare, kolone. Čeprav rečemo sodobna kuhinja, pa je njen videz vseeno lahko klasičen, rustikalen. Izbirate lahko med visokim sijajem, globokim matom, furnirjem in iveralom ter površinami z alu okvirji in drugimi dodatki ter neštetimi vzorci pultov.

Ustvarite si jo po svojih merah, s sodobno opremo in videzom po vašem okusu. Mi pa vam podamo strokovni nasvet.

V jedilnicah dajejo poseben občutek domačnosti jedilni koti in klopi, ki jih izdelamo po meri tako za levo kot tudi desno postavitev.

Prilagodimo ga prostoru, izdelamo ga iz izbranih materialov, lahko je oblazinjen ali v celoti masiven.

Galerija | Kuhinje

Galerija | Jedilni koti

parallax background

Od ideje do pohištva po vaših merah in okusu

Nudimo svetovanje, načrtovanje, produkcijo, dostavo in montažo pohištva, ograj in oblog za vaš dom, trgovine, pisarne ali druge prostore.

POVPRAŠEVANJE

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.