PONUDBA

Spalnice in vgradne omare po meri


Vrhunski spanec lahko dosežete le v sobi, ki bo po vašem okusu, vaših merah in vaših idejah.

Harmonija spalnice se kaže v pravilni razporeditvi prostora in izbiri barv, pomembna pa je tudi izbira vrste lesa za pohištvo. Spalnice lahko ustvarimo kot prostorne in svetle, lahko pa so tudi zatemnjene in romantične.

V ponudbi podjetja Pohištvo Fon med drugim lahko izbirate načrtovanje, produkcijo, dostavo in montažo vgradnih omar z drsnimi vrati, alu okvirje, skrite predale, izvlečne obešalnike in sistem klasičnega odpiranja z izvlečnimi policami. Izdelujemo tudi tihe predale na dotik in predale z ročaji, elegantne, abstraktne ali rustikalne postelje, izdelane po meri, nočne omarice in še veliko več!

Galerija | Spalnice

Galerija | Vgradne omare

parallax background

Od ideje do pohištva po vaših merah in okusu

Nudimo svetovanje, načrtovanje, produkcijo, dostavo in montažo pohištva, ograj in oblog za vaš dom, trgovine, pisarne ali druge prostore.

POVPRAŠEVANJE

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.